Aanmelden voor deelname

Beeldend Kunstenaars kunnen zich onder bepaalde voorwaarden presenteren in het Jaarboek Kunstenaars.

  • Aanmelding voor een presentatie staat open voor zowel amateur- als beroepskunstenaars.
  • Aanmelding geeft niet automatisch recht op een presentatie. Pas nadat uw aanmelding door Stichting Kunstweek is bevestigd als deelname, is uw presentatie in het Jaarboek zeker.
  • Ook als u een relevante academische opleiding heeft genoten en al minimaal 5 jaar beeldend kunstenaar van beroep bent, wordt uw aanmelding niet automatisch omgezet in een deelname.
  • In alle gevallen beoordeelt een toetsingscommissie uw aanmelding en de gestuurde foto´s voordat uw aanmelding wordt geaccepteerd als een deelname.
  • Het oordeel van de toetsingscommissie wordt u binnen 10 werkdagen bekend gemaakt. Als uw aanmelding niet wordt geaccepteerd als een deelname, bent u geen kosten verschuldigd.


Ballotage

We ontvangen graag per omgaande, maar zeker binnen 5 dagen na uw aanmelding, een foto van de werk(en) die u graag wilt plaatsen in het Jaarboek Kunstenaars 2019. Deze foto hoeft nog niet aan de eisen te voldoen voor drukwerk en is slechts ter beoordeling voor de ballotagecommissie.
U kunt de foto sturen naar info@jaarboekkunstenaars.nl o.v.v.: ballotage Jaarboek 2019.
Weet u nog niet precies welk werk u wilt presenteren, of bent u nog bezig aan het betreffende werk? Stuur ons dan een of meerdere foto’s van soortgelijke werken.

Hoewel de uiterste datum waarop u zich had kunnen aanmelden, officieel is verstreken, proberen we uw aanmelding toch te verwerken. Om die reden ontvangen we uw aanmelding graag en krijgt u per omgaande bericht of uw presentatie nog kan worden opgenomen in het Jaarboek Kunstenaars 2019.