Aanmelden voor deelname

Beeldend Kunstenaars kunnen zich onder bepaalde voorwaarden presenteren in het Jaarboek Kunstenaars.

  • Aanmelding voor een presentatie staat open voor zowel amateur- als beroepskunstenaars.
  • Aanmelding geeft niet automatisch recht op een presentatie. Pas nadat uw aanmelding door Stichting Kunstweek is bevestigd als deelname, is uw presentatie in het Jaarboek zeker.
  • Ook als u een relevante academische opleiding heeft genoten en al minimaal 5 jaar beeldend kunstenaar van beroep bent, wordt uw aanmelding niet automatisch omgezet in een deelname.
  • In alle gevallen beoordeelt een toetsingscommissie uw aanmelding en de gestuurde foto´s voordat uw aanmelding wordt geaccepteerd als een deelname.
  • Het oordeel van de toetsingscommissie wordt u binnen 10 werkdagen bekend gemaakt. Als uw aanmelding niet wordt geaccepteerd als een deelname, bent u geen kosten verschuldigd.


Ballotage

We ontvangen graag per omgaande, maar zeker binnen 5 dagen na uw aanmelding, een foto van de werk(en) die u graag wilt plaatsen in het Jaarboek Kunstenaars 2019. Deze foto hoeft nog niet aan de eisen te voldoen voor drukwerk en is slechts ter beoordeling voor de ballotagecommissie.
U kunt de foto sturen naar info@jaarboekkunstenaars.nl o.v.v.: ballotage Jaarboek 2019.
Weet u nog niet precies welk werk u wilt presenteren, of bent u nog bezig aan het betreffende werk? Stuur ons dan een of meerdere foto’s van soortgelijke werken.

De uiterste datum voor aanmelding voor de editie 2019 is verstreken. Aanmelding staat nu open voor het Jaarboek Kunstenaars 2020.